•  Questions
 Profile
 Profile
 Interview
 Fake Interview
 A horse starts to chase a dog that has left the stable two hours earlier. The horse runs at an average speed of 2 km/hr. It crosses a 10-meter road,two small ponds 3 meter deep,and finally runs along two small streets of 200 meter long. After 6 hrs, 2 hrs after sunset, it catches the dog. Compute the speed of the dog in km/hr?(TCS Question) Asked by Ananya gautamCompile Program
 Ranendra kumar   1.5 7 years ago
 Niveditha Biradar   can u tell me how it is 1.5? 7 years ago
 sanjeev kumar   1.5...total km by horse=2*6=12km....nw dog catched in 12km bt dog strtd 2 hr bfr means ..he will tke 8 hr..12/8 i.e 1.5..m i rit ranendra kumar..? 7 years ago
 Abhishek   6hr*2km/hr=12 km , 12km/(6+2)hr=1.5km/hr 7 years ago
 Rakesh Jangid   its 1.5km/hr bcoz d=12 in case of horse & d=8x in case of dog solve them.. 6 years ago
 AMIY SRIVASTAVA   1.5 km/h .......total distance=2*6:time taken by dog=6+2;now speed of dog=12/8=1.5 4 years ago
 sasidhar kumar   ans is 1.5 total distance traveled by horse is 6*2=12/(6+2)=1.5 4 years ago